- ПН-СБ
- 8:30 - 19:30
Статті про вирощування сої
У цій статті ми докладно розглянемо етапи комплексного підходу підвищення рівня врожайності посівів сої.
2024-09-11
У цій статті ми докладно розглянемо, що таке сума активних температур і як використовувати ці показники в агрономічній практиці.
2024-09-11
У цій статті ми докладно розглянемо, які добрива слід використовувати при посіві сої для досягнення максимального врожаю.
2024-09-11
У цій статті ми докладно розглянемо основні рекомендації та кроки щодо ефективного підживлення сої.
2024-09-05
У цій статті ми докладно розглянемо, як різні ґрунтово-кліматичні умови можуть істотно впливати на успіх посівної кампанії, правильний вибір глибини посіву надзвичайно важливий.
2024-09-02
У цій статті ми докладно розглянемо, що всі аспекти сівозміни відіграють ключову роль у забезпеченні сталого розвитку аграрних господарств та їх економічної ефективності.
2024-08-16
У статті ми докладно розглянемо хворобу Несправжня борошниста роса або пероноспороз сої (Peronospora manshurica Sydow.). З'ясуємо методи профілактики та боротьби із захворюванням для отримання максимального результату та збереження Вашого врожаю.
2024-08-16
У статті докладно розглянемо хворобу Мозаїка сої (Soybean Mosaic Virus). З'ясуємо методи профілактики та боротьби із захворюванням для отримання максимального результату та збереження Вашого врожаю.
2024-08-16
BBCH – це міжнародна система для опису стадій розвитку рослин, що застосовується в агрономії для стандартизації визначення розвитку рослин на всіх етапах. Ця система універсальна, що означає її придатність до різних видів рослин, включаючи зернові культури, овочі, фруктові дерева та інші.
2024-08-14
Десикація сої – це технологічний процес, що включає обробку рослин хімічними речовинами для прискореного підсихання перед збиранням урожаю. У цій статті докладно розглянемо всі етапи цього процесу.
2024-08-13